• Kategorie
  • CZEKOLADA PREMIUM GORZKA 70 % BEZGLUTENOWA BIO 85 g - EKOFLORKA

16.51
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-2 dni roboczych
Cena przesyłki 14.99
Paczkomat InPost 14.99
Kurier InPost 19.99
Dostępność Średnia dostępność
EAN 5904730791021
SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 70 %.  

OPIS
Ręcznie robiona.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2399 kJ/573 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 26 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzechy laskowe, migdały, inne orzechy 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Najlepiej w temperaturze od 12 do 20 stopni Celsjusza, przy wilgotności max. 70 %.  

Cechy BIO
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 30
Kraj pochodzenia Polska
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.