-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Kulki Jaglano - Orkiszowe Helpa BIO, 160g


Opinie |
brak ocen
|
Wysyłka w ciągu | 1-2 dni roboczych |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5907222061817 |
- Opis
- Info1
KULKI Jaglano - Orkiszowe Helpa BIO, 160g
Płatki śniadaniowe z prostym składem - 100% zbóż - nic więcej!
Cześć, nazywam się owieczka Zosia! Przedstawiam Wam mój przysmak - BIO KULKI JAGLANO-ORKISZOWE. To ekologiczne płatki śniadaniowe bez dodatku cukru i żadnych innych dodatków. To po prostu 100% zbóż - nic więcej! KULKI są idealnie chrupiące, pełnoziarniste i puchate (jak ja!). Mają delikatny smak prosa i orkiszu. Nadają się idealnie do mleka lub jako samodzielna przekąska.
Płatki BIO KULKI JAGLANO - ORKISZOWE to płatki:
- Bez dodatku cukrów
- Bez dodatku słodzików
- Bez kukurydzy modyfikowanej genetycznie
- Składające się ze 100% zbóż
- Ekologiczne
- Bazujące na pełnoziarnistym orkiszu i jaglance
- Wyprodukowane w Polsce
Składniki:
ekologiczna mąka jaglana 50%, ekologiczna mąka orkiszowa 50%
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1536 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 3g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g
Węglowodany 60g
w tym cukry 1,5g
Błonnik 5,3g
Białko 12g
Sól 0g
Alergeny:
Zboża zawierające gluten.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. w temp. 15-25C
Producent
HELPA
Kineskopowa 1D
05-500 Piaseczno
Fiia to sklep ze zdrową żywnością, który od kilku lat wyszukuje dla swoich Klientów najlepsze produkty. Zobacz nasze pozostałe oferty, pozwól się zaskoczyć. Sprawdź nas! Fiia to pewne zakupy, szybka dostawa i 100% zadowolenia.Zapraszamy!
Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.
- Bestsellery
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
|
|
|
|
|