-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Karmelki o smaku czekoladowym bez cukru Werther's Original, 42g


Opinie |
brak ocen
|
Wysyłka w ciągu | 1-2 dni roboczych |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 4014400923476 |
- Opis
- Info1
Wyjątkowe karmelki o smaku czekoladowym Werther's Original austriackiej firmy Storck to produkt bez cukru, stworzony na podstawie tradycyjnej receptury, jednak o niższej niż w przypadku znanego na całym świecie pierwowzoru tych słodyczy wartości kalorycznej. Substancją słodzącą jest tutaj izomalt. W składzie znalazły się też m.in. śmietanka z mleka (7%), masło z mleka (7,9%) oraz wyciąg z kakao. Delikatny, czekoladowy smak karmelków Werther's Original, ich ulepszona receptura (brak cukru, mniej kalorii), a także ogromna rozpoznawalność marki sprawiają, że chętnie sięgają po nie nie tylko dzieci w każdym wieku, ale również ich rodzice, świadomi zagrożeń płynących z nadmiaru cukru w diecie.
SKŁAD PRODUKTU
substancja słodząca: izomalt, masło (z mleka) (7,9%), śmietanka (z mleka) (7%), wyciąg z kakao, sól, aromaty, barwnik: karmel amoniakalny, emulgator: lecytyny (soja), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 1193 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 8,8g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7g
Węglowodany 85,8g
w tym cukry <0,5g<br />
Białko 0,2g
Sól 0,90g
ALERGENY
Mleko, soja
Fiia to sklep ze zdrową żywnością, który od kilku lat wyszukuje dla swoich Klientów najlepsze produkty. Zobacz nasze pozostałe oferty, pozwól się zaskoczyć. Sprawdź nas! Fiia to pewne zakupy, szybka dostawa i 100% zadowolenia.Zapraszamy!
Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.
- Bestsellery
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
|
|
|
|
|