Pasta z makreli ze szpinakiem Helcom, 180g
Pasta z makreli ze szpinakiem. Połączenie idealnie wpisuje się w gusta wszystkich poszukiwaczy nowych doznań smakowych oraz osób lubiących zaskakiwać swoje podniebienie.
Składniki:
makrela wędzona 32%*, ciecierzyca gotowana, woda, szpinak 10%, olej rzepakowy, skrobia, sól, ocet spirytusowy, cukier, miazga sezamowa tahini, przyprawy, sok cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Charakterystyczna ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość wyrobu.
* Scomber Scombrus
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 841 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
Węglowodany 8,6 g
w tym cukry 2,7 g
Błonnik 2,8 g
Białko 9,1 g
Sól 1,5 g
Alergeny:
Ryby, sezam
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
Producent:
Greek Trade Sp. z o. o.
ul. Tadeusza Śliwiaka 14
30-797 Kraków