-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Krem czekoladowo-orzechowy bez dodatku cukru Cavalier, 380g


Wpisz swój e-mail |
Opinie |
brak ocen
|
Wysyłka w ciągu | 1-2 dni roboczych |
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5413623704333 |
- Opis
- Info1
Jakość belgijskiej czekolady i rewelacyjny smak z mocno wyczuwalną nutą orzechową to właśnie krem Cavalier. Jest on o wiele zdrowszy od tradycyjnych produktów tego typu - zawiera o ponad 40% mniej cukrów prostych. Posiada za to aż 30% błonnika, dzięki czemu wspiera układ trawienny. Krem nie jest słodzony cukrem, a substancjami pozyskiwanymi ze stewii - rośliny z Ameryki Południowej, która jest naturalnym, niekalorycznym słodzikiem. Produkt świetnie sprawdzi się na śniadanie jako dodatek do tostów czy naleśników.
SKŁAD PRODUKTU
tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy), błonnik pokarmowy (oligofruktoza, inulina, dekstryna), orzechy laskowe (31 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe), mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyny (z soi), aromat. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość energetyczna 1706 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 38,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,3 g
Węglowodany 14,6 g
w tym cukry 2,6 g
w tym poliole 5 g
Błonnik 38 g
Białko 5,3 g
Sól 0,1 g
ALERGENY
orzechy laskowe, mleko, soja, możliwa obecność migdałów
Fiia to sklep ze zdrową żywnością, który od kilku lat wyszukuje dla swoich Klientów najlepsze produkty. Zobacz nasze pozostałe oferty, pozwól się zaskoczyć. Sprawdź nas! Fiia to pewne zakupy, szybka dostawa i 100% zadowolenia.Zapraszamy!
Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.
- Bestsellery
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
|
|
|
|
|