• Kategorie
  • SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z BIO WARZYWAMI 250 g - PAN DO MAR

17.69
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 1-2 dni roboczych
Cena przesyłki 14.99
Paczkomat InPost 14.99
Kurier InPost 19.99
Dostępność Duża dostępność
EAN 8412439286016

SKŁADNIKI
60 % warzyw w zmienych proporcjach (groszek*, kukurydza*, marchew*, papryka*, oliwki*, cebula*), kawałki tuńczyka (30 %), sos sałatkowy (9 %): (ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, cukier trzcinowy*, skrobia ziemniaczana*, sok z cytryny*, woda), sól morska (*składniki ekologiczne). 69 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

OPIS
Sałatka z tuńczykiem (bonito, żółtopłetwy, wielkooki, biały) i ekologicznymi warzywami. Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (tuńczyk bonito), Thunnus albacares (tuńczyk żółtopłetwy),Thunnus obesus (tuńczyk wielkooki), Thunnus alalunga (Tuńczyk biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII/X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  0,7 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 2,7
g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 0,6 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry:  1,9 g
Błonnik: 10,6 g
Białko: 3,1 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w zamkniętym, niemetalowym pojemniku w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.



Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 360
Kraj pochodzenia Hiszpania
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres kontakt@fiia.pl.